Transporttjenester for proffmarkedet

Stor Oslo Transport skreddersyr transportløsninger for deg. Du kan stole på vår leveringsdyktighet, for oss handler hverdagen om effektiv distribusjon i nært samarbeid med kunden.


Enten du behøver varebil, lastebil eller semitrailer i Oslo eller andre steder i vårt langstrakte land, kan vi tilby en stor grad av fleksibilitet slik at varene dine kommer frem når du ønsker det.
Stor Oslo Transport skreddersyr transport for deg, om det skulle være budbil, nattlevering eller VIP levering. Vi har flere samarbeidspartnere med god lokalkunnskap som gjør at vi enkelt kan tilby landsdekkende transport.
Vi har en variert bilpark, med flere forskjellige biler som oppfyller de fleste behov. Vi har varebil, lastebil, semitrailer, thermobiler og kranbiler.
Når du sender noe med oss skal du være sikker på at pakken din kommer trygt frem der du ønsker.
Du kan stole på vår leveringsdyktighet. For oss handler hverdagen om effektiv distribusjon i nært samarbeid med kunden. Enten du behøver varebil, lastebil eller semitrailer i Oslo eller andre steder i vårt langstrakte land, kan vi tilby en stor grad av fleksibilitet slik at dine varer kommer frem når du ønsker det.

Vårt mål er å være en foretrukket leverandør av transporttjenester.


Anbefalte lenker: