Sikre deg optimal dekktilstand med regelmessige sjekker hos Bil og Anleggsdekk

Post image
Redaksjonell annonse:

Bil og Anleggsdekk har et stort og moderne dekkhotell som står klar til å oppbevare dekkene dine når de ikke er i bruk.

– I dekkhotell pakken inngår hjulskift, oppbevaring, vasking og forsikring av hjulene.
– Mønsterdybden sjekkes, du får beskjed i god tid før hjulskift om dekkene bør byttes.
– Lufttrykk sjekkes, samt batterikapasitet og funksjon på TPMS-sensor.
– Blir lagret liggende og under riktig temperatur.
– Vi vasker alltid dekkene før de legges inn i dekkhotellet.

Bil og Anleggsdekk tilbyr en moderne og effektiv løsning for oppbevaring av dine dekk når du ikke trenger å bruke dem. Vårt dekkhotell er utstyrt med de nyeste teknologiene for å sikre at dine dekk er i best mulig stand når du trenger dem igjen.

Med vår dekkhotell-pakke, vil du få en full service opplevelse. Du vil få hjulskift, oppbevaring, vasking og forsikring av hjulene dine. Mønsterdybden vil bli sjekket regelmessig, slik at du vil få beskjed i god tid før hjulskift, om dekkene bør byttes ut. Lufttrykk vil også bli sjekket, sammen med batterikapasiteten og funksjonen til TPMS-sensoren.

Dekkene dine vil bli lagret på en trygg og sikker måte, liggende og under riktig temperatur. Før de legges inn i dekkhotellet, vil de alltid bli vasket grundig for å sikre at de er i best mulig stand når du trenger dem igjen.

Bil og Anleggsdekk har dedikerte medarbeidere som sørger for at dine dekk er i best mulig stand.

Vi tar stolthet i å tilby den beste oppbevaringsløsningen til våre kunder, og vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

Så, hvis du vil sikre at dine dekk er i best mulig stand når du trenger dem, bør du vurdere å benytte deg av dekkhotell-tjenesten til Bil og Anleggsdekk. Vi vil sørge for at dine dekk er klare til å takle alle dine kjøreturer.

Anbefalte lenker:

Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies

sol er en del av Aller Media

Hvorfor ser du denne annonsen

Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Du velger selv om du ønsker å endre dine innstillinger

Les mer om innstillinger

Aller Media eier nettstedene Dagbladet, Sol, DinSide, KK, Se og Hør, Lommelegen, Topp og Vi

Les mer om Aller Media og annonser