Få hjelp til god belysning

Annonsørinnhold:


Den vanligste feilen nordmenn gjør med lys, er at de har for lite av det. Det er noe mange kjenner på nå som det har blitt mørkere ute. Å få riktig lys hjemme er vanskelig for mange, og derfor er det fint at hjelpen finnes. Christiania Belysning er en veletablert faghandel som jobber for å forbedre belysning i norske hjem.Belysningsvalg er utvilsomt en utfordring for mange. Gjennom Lysplanleggingstjenesten kan du booke tid med en Lysplanlegger, som gir personlig assistanse med å finne den ideelle belysningsløsningen som er tilpasset deres hjem/rom og budsjett. Lysplanleggeren utarbeider en konkret plan for belysningen i rommet, med anbefalinger som tar hensyn til kundens behov. Dette inkluderer en visuell representasjon av hvordan belysningen vil se ut i rommet, anbefalte produkter og et uforpliktende tilbud.

– Vi pleier å si at en interiørdesigner kan innrede, en elektriker kan montere, og vi kan belysning, sier Annette Skaarer, Lysplanlegger hos Christiania Belysning. – Med lysplanlegging blir veien til god og riktig belysning veldig kort og du slipper mange bomkjøp.

– Stadig flere oppdager heldigvis at det er lurt å planlegge belysningen, og tar kontakt med oss. Siden oppstart har vi hjulpet mange til å få en god løsning, la det være seg nybygg, store hus, hytter og små leiligheter, legger hun til.

FAGHANDEL MED DESIGNLAMPER

Christiania Belysning evner å kombinere solid fagkompetanse og et variert utvalg designlamper og kvalitetsprodukter, som både er tilgjengelig i deres 15 butikker og i nettbutikken.
– Dette er en unik kombinasjon i norsk målestokk. Vårt sortiment består av nøye utvalgte produkter i tidsriktig design og som skal tilfredsstille ulike kundebehov. Vi tilbyr våre kunder belysning av ypperste kvalitet, samtidig som vi sørger for tilgjengelighet og konkurransedyktige priser, sier Dahl.

Kunden finner alt fra de gode basisprodukter til elegante designlamper fra anerkjente internasjonale merkevarer som Louis Poulsen, Flos, &Tradition, Le Klint og Northern.

– Vi har tro på at kombinasjonen av riktig utvalg produkter og kompetansen gir oss fornøyde kunder, som er hjertet av jobben vår. Våre ansatte står alltid klare til å gi deg råd og veiledning for å sikre at du er 100% fornøyd med ditt valg, legger Dahl til.

Christiania Belysning er mer enn bare en lampebutikk; de er en dedikert partner for alle belysningsbehov i norske hjem. Med et bredt utvalg av produkter, ekspertise og faglig støtte, samt en personlig rådgivningstjeneste, er de klare til å lyse opp ditt hjem på best mulig måte.